Koroton pikavippi

Pikavipit ovat lyhyelle aikavälille myönnettäviä lainoja, jotka tarjoavat nopeaa taloudellista apua akuuttien kulujen paikkaamiseen. Suomalaisille tuttuja pikavippejä kuitenkin usein varjostavat korkeat korot ja muut kulut, jotka voivat tehdä lainan takaisinmaksusta vaikeampaa. 

Onneksi markkinoilta löytyy myös korottomia pikavippejä, jotka tarjoavat edullisemman vaihtoehdon.

⭐⭐⭐⭐⭐

Lainamäärä: 1 – 8000 €
Maksuaika: 1 – 120 kk
Korko: 0 – 19 %

  • Digitaalinen luottokortti heti käyttöön
  • Google ja Apple Pay -tuki
  • Ei kuukausi- tai vuosimaksuja
Hakemukseen

Kuinka paljon korotonta lainaa voi saada?

Korotonta lainaa on tyypillisesti mahdollista saada sadoista euroista jopa muutamiin tuhansiin euroihin. Korottoman lainan summa riippuu aina lainantarjoajasta eikä ole olemassa tiettyä maksimisummaa, jolle korottoman lainan voi saada.

Lainan voi aina maksaa takaisin korottomana lainasummasta huolimatta, jos maksat sen kokonaisuudessaan takaisin ennen kuin ensimmäinen lasku ehtii muodostua. Jos kuitenkin haluat joustavamman korottoman lainan, kannattaa pitää silmällä lainatarjouksia, joissa korotonta maksuaikaa on saatavilla esimerkiksi 45 tai 60 päivää.

Lisätietoa korottomista lainoista

Koroton pikavippi on laina, jossa ei ole lainkaan korkoa tai muita kuluja. Maksat siis tällöin lainan takaisin ilman minkäänlaisia lisäkustannuksia. Korottomat pikavipit ovat yleisesti ottaen saatavilla vain uusille asiakkaille.

Useimmiten korottoman pikavipin laina-aika on 30, 45 tai 60 päivää. On kuitenkin tärkeää huomata, että takaisinmaksuaika kannattaa noudattaa tarkasti, sillä jos vippiä ei makseta tämän ajan sisällä takaisin, korot lisätään laskuun pääomalyhennyksen päälle.

Koroton pikavippi on eräänlainen markkinointityökalu lainantarjoajille. Korottomat lainat eivät tuo pankeille voittoja, vaan pankit luottavat siihen, että asiakas lainaa myös jatkossa heidän palveluitaan käyttämällä.

Koroton laina on hyvä vaihtoehto jokaiselle, joka tarvitsee pikaisesti pienen lainan. Korottoman pikavipin ottaessasi nimittäin voit säästää selvää rahaa.

Koroton pikavippi luottokortilla

Koroton pikavippi on mahdollista ottaa myös luottokortilla. Muutamat markkinoilla olevat luottokorttipalvelut tarjoavat asiakkailleen tietyn määrän korotonta maksuaikaa.

Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että maksaessasi luottokortille kertyneen velan tietyn ajan sisällä kokonaisuudessaan takaisin, sinun ei tarvitse huolehtia korkojen maksamisesta.

Esimerkiksi SweepBank tarjoaa asiakkailleen 60 päivän korottoman maksuajan virtuaalisella luottokortilla. Voit tehdä virtuaalisella kortillasi rauhassa ostoksia ja maksaessasi summan kokonaan takaisin 60 päivän sisällä, selviät laskusta ilman korkoja.

Ensimmäinen pikavippi ilman korkoa on uusille asiakkaille suunnattu etu

Koroton pikavippi ei tuo lainantarjoajalle lainkaan voittoa, eli käytännössä koroton vippi on lainoja myöntävälle pankille plus-miinus-nolla -tilanne. Näin ollen pankit käyttävät korotonta pikavippiä promootiona, jota ne tarjoavat uusille asiakkaille.

Uudet asiakkaat voivat siis saada ensimmäisen pikavipin korottomana, mutta pankki tietysti toivoo, että asiakas palaa takaisin ottamaan lainan uudelleen ja tällöin hän tietysti maksaa lainasta korot.

Muista maksaa koroton laina ajoissa takaisin

Ennen pikavipin tai muun lainan hakemista lainanhakijan tulisi itse arvioida lainan todellinen tarve ja takaisinmaksukyky. Lainaa ei ikinä pitäisi ottaa enempää, kuin mitä on varaa maksaa takaisin, koska laina on aina taloudellinen velvoite. Varmista siis aina, että sinulla on riittävästi tuloja kattamaan lainanlyhennykset.

Kun pankki on myöntänyt sinulle korottoman pikavipin, muista noudattaa tunnollisesti takaisinmaksuaikaa. Jos et jostain syystä pysty hoitamaan lainan takaisinmaksua ajallaan, ota yhteyttä pankkiin ja pyydä lisää maksuaikaa.