Pikalainojen yhdistäminen

Pikalainojen yhdistäminen voi olla järkevä ratkaisu, jos sinulla on useita erillisiä pikavippejä, joista maksat lainan lyhennyksiä joka kuukausi. Yhdistämällä pikavipit yhdeksi isommaksi lainaksi voit säästää lainakuluissa ja helpottaa taloudenhallintaasi.

⭐⭐⭐⭐⭐

Lainamäärä: 500 – 60 000 €
Maksuaika: 1 – 15 vuotta
Korko: 4.19 – 19 %

 • Kilpailuta yli 30 pankkia ja rahoitusyhtiötä
 • Helppo ja nopea lainahakemus
 • Suomen suosituin lainapalvelu
Hakemukseen

Yhdistä pikalainat luotettavasti ja edullisesti

Pikalainojen yhdistäminen on helppoa ja nopeaa

Pikavipit voivat olla kätevä ratkaisu lyhytaikaiseen rahan tarpeeseen, mutta usein niiden korot ja kulut ovat korkeita. Jos joudut jatkuvasti ottamaan uusia pikavippejä ja maksamaan useita eri lainoja, kulut voivat kasvaa suuriksi ja taloudenhallinta vaikeutua.

Yhdistämällä pikalainat yhdeksi lainaksi voit helpottaa taloudenhallintaasi ja säästää rahaa. Kun maksat kuukausittain vain yhtä lainaa, tiedät tarkalleen paljonko sinun tulee maksaa lainaa takaisin joka kuukausi. Lisäksi voit saada uudelle lainallesi paremman koron, mikä säästää rahaa pitkällä aikavälillä.

Pikavippien yhdistäminen on helppoa ja vaivatonta. Voit käyttää erilaisia palveluita, jotka kilpailuttavat lainatarjoukset puolestasi ja auttavat sinua löytämään sopivan yhdistelylainan. Kilpailuttamalla voit saada paremman koron ja lainaehdot, mikä parantaa taloudellista tilannettasi.

Esimerkiksi Omalainan kautta on todella helppoa vertailla ja yhdistää pikalainat. Omalainan käyttäminen on ilmaista eikä se sido mihinkään. Voit yhdistää lainat hakemalla yhdistelylainaa vain muutamassa minuutissa ja parhaimmillaan voit saada lainan tilillesi jo samana päivänä.

Näin haet yhdistelylainaa Omalainan kautta:

Miksi pikavippien yhdistäminen kannattaa?

Pikalainojen yhdistäminen on järkevää, jos saat uudelle lainallesi paremman koron kuin nykyisille pikavipeillesi. Kun yhdistät pikavipit yhdeksi lainaksi, sinun tarvitsee maksaa kuukausittain vain yhtä lainaa, mikä helpottaa talouden hallintaa ja mahdollistaa paremman budjetoinnin. Lisäksi yhdistämisellä voit saada lainallesi pienemmän koron, mikä säästää rahaa pitkällä aikavälillä.

Huomioi nämä asiat ennen pikavippien yhdistämistä

Kun harkitset pikavippien yhdistämistä, on ennen kaikkea tärkeää muistaa tutkia omaa taloutta ja varmistaa, että pikalainojen yhdistäminen kannattaa. Yleensä lainojen yhdistäminen säästää sekä aikaa että rahaa, mutta oman budjetin ja rahatilanteen tarkistaminen etukäteen on silti tärkeää.

Kilpailuta ensin yhdistelylainat ja tutki saatavilla olevia lainatarjouksia. Kiinnitä etenkin huomiota kuukausierään ja lainan kokonaiskustannuksiin varmistaaksesi, että pystyt maksamaan kuukausittaisen lyhennyksen ja että lainan kokonaishinta on alhaisempi kuin aiemmilla lainoillasi.

Muista myös tutkia lainaehdot huolellisesti ennen lainasopimuksen hyväksymistä.

Kuka voi saada yhdistelylainaa?

Pikalainojen yhdistäminen on mahdollista, kun olet täysi-ikäinen, Suomessa pysyvästi asuva henkilö ja sinulla on puhtaat luottotiedot ja säännölliset tulot. Huomaa kuitenkin, että lainantarjoajilla saattaa olla hieman eroja lainavaatimusten välillä.

Yleiset lainavaatimukset yhdistelylainan saamiseen ovat seuraavat:

 • Hakija on vähintään 18-vuotias
 • Hakijalla on puhtaat luottotiedot
 • Hakijalla on säännölliset tulot
 • Hakija asuu pysyvästi Suomessa
 • Hakijalla on suomalainen pankkitili

Yhdistelylainaa voivat saada myös työttömät, eläkeläiset ja opiskelijat, mutta lainan  saamiseksi myös heidän tulee täyttää kaikki lainantarjoajan asettamat lainavaatimukset.

Eroon pikavipeistä yhdellä lainalla

Pikavippien yhdistäminen tapahtuu maksamalla kaikki vanhat pikavipit yhdellä isommalla lainalla. Ennen yhdistämistä lasketaan yhteen kaikki nykyiset pikavipit ja niiden jäljellä olevat velat. Tämän jälkeen haetaan uutta lainaa, joka vastaa näiden pikavippien yhteissummaa. 

Uuden lainan avulla maksetaan sitten pois kaikki vanhat pikavipit, jolloin jatkossa sinun tarvitsee huolehtia vain yhden lainan lyhennyksistä.

Pikavippien yhdistämiseen voit käyttää esimerkiksi Omalainaa, joka kilpailuttaa yhdistelylainat puolestasi. Tämän jälkeen saat lainatarjouksia eri lainayhtiöiltä, joista voit valita itsellesi parhaiten sopivan vaihtoehdon. Hyväksyttyäsi lainatarjouksen, sinulle maksetaan uusi laina, jolla voit maksaa vanhat pikavippisi pois. 

Pikavippien yhdistämisellä on myös useita etuja. Alla olemme jakaneet muutamia merkittäviä hyötyjä:

 • Maksat kuukausittain vain yhtä lainaa, mikä helpottaa talouden hallintaa ja budjetointia.
 • Voit saada lainallesi paremman koron, mikä säästää rahaa pitkällä aikavälillä.
 • Riski maksujen myöhästymisestä pienenee, kun sinun tarvitsee huolehtia vain yhden lainan lyhennyksistä.
 • Kun lainakulusi pienenevät, voit alkaa säästää puskurirahastoa tulevia rahantarpeita varten.

Lainojen yhdistäminen voi siis helpottaa talouttasi ja auttaa sinua säästämään merkittävästi rahaa kuukausitasolla.

Pikavippien yhdistäminen – Usein kysyttyä

Mitkä lainat kannattaa yhdistää?

Jos sinulle on kerääntynyt useita pieniä lainoja tai pikavippejä, yhdistämällä ne yhdeksi suuremmaksi lainaksi voit onnistua säästämään rahaa ja aikaa. Voit yhdistää esimerkiksi pikalainat, remonttilainat, lomalainat ja joustoluotot.

Voinko yhdistää pikavipit, jos minulla on maksuhäiriömerkintä?

Yhdistelylainan saamiseksi hakijalla tulee olla puhtaat luottotiedot, sillä vastuulliset ja luotettavat lainantarjoajat eivät myönnä lainaa, jos hakijalla on maksuhäiriömerkintä.

Kuinka nopeasti yhdistelylaina maksetaan?

Kun haet yhdistelylainaa arkena keskellä päivää, voit saada lainan tilillesi parhaimmillaan samana päivänä. Yhdistelylaina maksetaan yleensä nopeasti viimeistään seuraavana arkipäivänä, kun lainasopimus on allekirjoitettu ja liitteet toimitettu.

Miten löydän edullisen yhdistelylainan?

Edullisimman yhdistelylainan löydät vertailemalla ja kilpailuttamalla yhdistelylainat esimerkiksi lainavertailupalvelua käyttämällä. Kiinnitä etenkin huomiota todelliseen vuosikorkoon, joka sisältää sekä lainan nimelliskoron että lainan muut kulut.

Kannattaako pikalainojen yhdistäminen?

Lainojen yhdistäminen kannattaa, koska hakemalla yhdistelylainaa voit säästää sekä lainan kokonaishinnassa että kuukausittaisissa lyhennyksissä. Lisäksi pikalainojen yhdistäminen helpottaa oman taloudenhallintaa, kun useiden lainojen sijaan maksat lainan lyhennystä vain yhdestä lainasta.

Miksi lainojen yhdistäminen ei onnistu?

Lainojen yhdistäminen ei välttämättä onnistu silloin, jos sinulla on esimerkiksi maksuhäiriömerkintä, haet liikaa lainaa tai jos tulosi eivät ole riittävät.