Tekstiviesti vippi

Tarvitsetko pienen lainan nopeasti? Tekstiviesti vippi voi olla juuri sinulle sopiva vaihtoehto. Tämä kätevä tapa saada pikavippi on yksinkertainen ja nopea, sillä voit nostaa vipin omalta joustoluottotililtäsi tekstiviestillä.

⭐⭐⭐⭐⭐

Lainamäärä: 1 – 4000 €
Maksuaika: 3 – 54 kk
Korko: 0 – 19 %

 • Rahat heti tilille
 • Nosta lainaa tarpeen mukaan
 • Lainaa 24/7
Hakemukseen

⭐⭐⭐⭐

Lainamäärä: 1 – 8000 €
Maksuaika: 1 – 120 kk
Korko: 0 – 19 %

 • Digitaalinen luottokortti heti käyttöön
 • Google ja Apple Pay -tuki
 • Ei kuukausi- tai vuosimaksuja
Hakemukseen

⭐⭐⭐

Lainamäärä: 25 – 2000 €
Maksuaika: 7 – 90 vrk
Korko: 19 %

 • Helppo, mutta kallis pikavippi
 • Rahat maksetaan heti
 • Uusi luotonmyöntäjä
Hakemukseen

Lainaa tekstiviestillä joustoluotolta

Pikavippi tekstiviestillä joustoluotolta

Taannoisina vuosina lainanhakijoiden oli mahdollista hakea pikavippi tekstiviestillä, mutta nykyään se ei enää ole mahdollista. 

Sen sijaan lainanhakijat voivat nostaa tekstiviestillä rahaa omalta jo avatulta joustoluottotililtä. Sinun täytyy siis tehdä ensin tavallinen lainahakemus joustoluotolle ja kun lainahakemus on hyväksytty ja joustoluottotili avattu, voit tehdä nostoja joustoluotolta.

Vaihe 1: Rekisteröidy lainantarjoajan sivustolle

Ensimmäinen askel on valita luotettava ja sopiva lainantarjoaja. On tärkeää vertailla eri vaihtoehtoja ennen lainan hakemista. Kun olet valinnut sopivan lainantarjoajan, sinun tulee tehdä hakemus heidän sivustollaan. 

Rekisteröitymisen yhteydessä sinun tulee antaa tarvittavat henkilökohtaiset tiedot ja luoda käyttäjätili. Kun olet rekisteröitynyt lainantarjoajan sivustolle, voit täyttää lainahakemuksen..

Vaihe 2: Lainapäätös

Lainapäätöksen saaa yleensä vain muutamissa minuuteissa. Kun olet saanut myöntävän päätöksen, sinun pitää vielä allekirjoittaa lainasopimus ja toimittaa lainantarjoajalle tarvittavat liitteet. 

Joustoluottotili voidaan parhaimmillaan avata jo samana päivänä. Voit sitten tehdä joustoluotolta nostoja limiittisi puitteissa.

Vaihe 3: Nosto tekstiviestillä

Jotkut lainantarjoajat mahdollistavat nostot omalta joustoluottotililtä tekstiviestillä. Tekstiviestillä tehdyt nostot onnistuvat omalta tililtä kello 07:00 ja 23:00 välillä.

Pikavippi tekstiviestillä ilman pankkitunnuksia – onko se mahdollista?

Vaikka pikavippien alkuaikoina lainaa pystyi hakemaan tekstiviestillä ilman pankkitunnuksia, vuonna 2023 se ei enää onnistu. 

Jotta vippi tekstiviestillä on mahdollista hakea, sinun täytyy avata ensin joustoluottotili. Kun tili on avattu, voit tehdä tekstiviestillä nostoja tililtäsi oman limiittisi puitteissa.

Pikavippi puhelinlaskuun

Kun pikavipit tulivat Suomen markkinoille vuonna 2005, pikavippiä oli mahdollista hakea puhelinlaskuun. Tuolloin hakija teki lainahakemuksen tekstiviestillä ja haettu vippi maksettiin seuraavassa puhelinlaskussa takaisin.

Näin ei kuitenkaan ole enää mahdollista toimia, vaan nykyään kaikkia lainoja aina pikavippejä myöten haetaan tavallisella nettihakemuksella. 

Sinun on kuitenkin mahdollista hakea pikavippiä puhelinlaskun maksamiseen. Jos taloudessa on tiukkaa ja puhelinlaskun eräpäivä on nurkan takana, voit hakea pikalainaa tai pienlainaa puhelinlaskuun täyttämällä hakemuksen lainantarjoajan nettisivuilla.

Näin haet lainaa puhelinlaskuun netissä:

 1. Valitse lainasumma ja -aika
 2. Täytä lainahakemus
 3. Odota lainapäätöstä
 4. Hyväksytyn lainapäätöksen jälkeen allekirjoita lainasopimus ja toimita liitteet
 5. Saat rahat tilillesi!

Vippi tekstiviestillä 24/7 joustoluotolta

Jos olet avannut jo oman joustoluottotilin, voit tehdä noston joustoluottotililtä tekstiviestillä mihin vuorokaudenaikaan tahansa. 

Joustoluottoa voi nostaa omalta joustoluottotililtä oman limiitin puitteissa vaikka keskellä yötä, mutta on hyvä muistaa, että Suomen lainsäädännön mukaan lainat voidaan maksaa vain kello 07:00 ja 23:00 välisenä aikana.

Joustoluottoa voi nostaa tekstiviestillä myös viikonloppuisin ja pyhinä, mutta pankista riippuen rahojen saatat saada rahat vasta seuraavana arkipäivänä.

Jos lainalle ja joustoluoton nostamiselle on tarvetta, kannattaa ennakoida rahan tarvetta etukäteen ja suunnitella nosto niin, että se tehdään arkipäivänä.

Usein kysytyt kysymykset

Voiko pikavippiä hakea tekstiviestillä?

Pikavippiä voi nostaa tekstiviestillä omalta joustoluottotililtä, mutta pikavippihakemusta ei enää nykyään voi tehdä pelkällä tekstiviestillä.

Kuinka nopeasti pikavippi tekstiviestillä saapuu tilille?

Jos nostat tekstiviestillä lainaa omalta joustoluottotililtä, laina saapuu usein tilille jo samana päivänä tai viimeistään seuraavana arkipäivänä.

Mistä voi saada tekstiviesti vippiä?

Pikavippiä voi hakea tekstiviestillä omalta, jo avatulta joustoluottotililtä. Markkinoilla on monia eri lainantarjoajia, jotka tarjoavat joustoluottoja.

Voiko vippiä saada puhelinlaskuun?

Pikavippiä ei enää nykyään voi hakea puhelinlaskuun niin, että vippi maksetaan takaisin seuraavassa puhelinlaskussa. Sen sijaan voit hakea pikalainaa puhelinlaskun maksamiseen.

Voiko tekstiviesti vippiä hakea ilman pankkitunnuksia?

Tänä päivänä lainan hakeminen ei onnistu ilman suomalaisia verkkopankkitunnuksia.

Voinko saada tekstiviesti vipin yöllä?

Tekstiviesti vippiä voi hakea omalta joustoluottotililtä myös yöllä, mutta laina voidaan maksaa tilille vain kello 07:00 ja 23:00 välillä.