Vippi.fi kokemuksia – Kannattaako Suomen tunnetuin pikavippi oikeasti?

Vippi.fi on tarjonnut Suomessa kulutusluottoja jo vuodesta 2006. Tällä hetkellä valikoimissa on vakuudeton kulutusluotto ja joustoluotto, jotka saa parhaimmillaan käyttöön vain viidessä minuutissa tarjouksen hyväksymisen jälkeen.

⭐⭐⭐

Lainasummat:

100 – 2000 €

Korko:

19 %

Laina-aika:

1 – 3 vuotta

Vippi.fi pikafaktat

Vippi.fi on myöntänyt pikavippejä Suomessa jo vuodesta 2006. Palvelun omistaa kotimainen Tact Finance Oy.

Minkälaista lainaa Vippi tarjoaa?

Vippi.fi on Suomen suosituin vippi

Vippi.fi:n valikoimista löytyy tällä hetkellä sekä joustoluotto että pikavippi. Molemmat tuotteet ovat vakuudettomia ja niitä voi hakea ilman takaajaa.

Näistä kulutusluotto on kertaluonteinen laina, joka maksetaan kokonaisuudessaan hakijan tilille lainan myöntämisen jälkeen. Tämän jälkeen lainaa lyhennetään sovitun aikataulun mukaisesti kunnes laina on kokonaan maksettu pois.

Joustoluotto on jatkuvampi vaihtoehto, joka toimii samalla periaatteella kuin luottokortti. Se myönnetään tietyllä luottorajalla, ja luoton saaja voi itse päättää, milloin nostaa luotolta rahaa käyttöön.

Myös joustoluotolta nostettua lainaa lyhennetään kuukausittain, mutta tiettyä takaisinmaksuaikaa ei ole sovittu. Lyhennetty pääoma onkin uudelleen käytettävissä ja luottotililtä voi nostaa aina rahaa, kunhan luottoraja ei ole täynnä.

Vippi.fi pikavippi

 • Lainasumma 1 000 – 10 000 euroa
 • Laina-aika 12 – 88 kuukautta
 • Lainan korkoprosentti 13,9 – 19 %
 • Lainanhoitokulut 0,01 % päivässä myönnetyn lainan määrästä, mutta enintään 150 euroa vuodessa

Vippi.fi pikavippi on vakuudeton, joten sen hakeminen ei edellytä takaajaa tai erillisiä vakuuksia. Parhaimmillaan lainasumman voi saada tilille viidessä minuutissa lainatarjouksen hyväksymisen jälkeen.

Vippi.fi joustoluotto

 • Luotto 100 – 2 000 euroa
 • Jatkuva, ei tarkkaa takaisinmaksuaikaa
 • Luoton korkoprosentti 19 %
 • Luotonhoitokulut 0,01 % päivässä myönnetystä luottorajasta laskettuna
 • Avausmaksu 0 euroa

Vippi-joustoluotto toimii luottokortin tavoin tarjoten mahdollisuuden nostaa lainaa aina uudelleen käyttöön luottorajan puitteissa.

Myös joustoluoton voi saada käyttöön viiden minuutin kuluessa luottotarjouksen hyväksymisestä.

Kuka voi saada lainaa Vippi.fi:stä?

Vippi.fi edellyttää lainan hakijoilta seuraavia asioita:

 • Moitteeton maksuhistoria, ei maksuhäiriömerkintöjä
 • Hakijan on oltava täysi-ikäinen
 • Vakituinen asuinpaikka Suomi

Näiden lisäksi lainan hakemiseen tarvitaan suomalainen puhelinnumero sekä pankkitili. 

Tarkempia vaatimuksia tulojen suhteen ei esitetä, mutta taloudellisen tilanteen on oltava riittävän hyvä lainan takaisinmaksun kannalta.

Lainan hakeminen vaihe vaiheelta

Lainanhakuprosessi

Lainan ja luoton hakeminen käy helposti nettisivujen kautta. Ennen hakemuksen täyttämistä kannattaa miettiä, vastaako vakuudeton laina vai joustoluotto omiin tarpeisiin paremmin.

Vakuudeton laina on hyvä vaihtoehto silloin, kun lisärahoituksen tarve on kertaluonteinen. Jos haluaa useammin jousto arjen raha-asioihin, kannattaa harkita kertalainan sijaan joustoluottoa.

Lainaa ja luottoa haetaan seuraavasti:

 1. Valitse joko vakuudettoman lainan tai joustoluoton hakemus.
 2. Täytä haluamasi lainasumma ja tarvittaessa laina-aika.
 3. Mikäli hakemuksesi hyväksytään, saat heti tarjouksen.
 4. Tutustu tarjoukseen ja hyväksy se, jos se on itsellesi sopiva.
 5. Saat lainasumman tai joustoluoton käyttöösi nopeasti.

Hakemukselle ei tarvitse liittää tulotositteita, mutta hakuprosessin aikana tehdään Kreditz-tarkastus. Tämän yhteydessä käydään läpi hakijan tilitapahtumat, jotta voidaan varmistua siitä, että lainan tai luoton takaisinmaksu ei tule aiheuttamaan vaikeuksia.

Vippi-palvelun taustalla toimii kotimainen Tact Finance Oy

Tact Finance Oy on perustettu jo vuonna 2006, ja Vippi.fi -sivusto on yksi yrityksen tarjoamista lainapalveluista. Yritys on osa laajempaa Tact Group konsernia, joka on erikoistunut rahoitusalan palveluihin ja niiden automatisointiin.

Tact Group toimii Suomen, Ruotsin ja Puolan markkinoilla. Yritys onkin ehtinyt palvella jo yli 400 000 asiakasta. Automatisoidun lainaprosessin ansiosta yritys pystyy palvelemaan hakijoita ympäri vuorokauden.

Vippi MySaldo auttaa hallitsemaan lainoja ja luottoja

Vippi on nykyaikainen lainantarjoaja, jonka asiakkaat pääsevät hallinnoimaan vippejään MySaldo -palvelussa. 

Palvelun kautta pystyykin tarkistamaan lainojen ja luottojen tilanteen. Myös nostot omalta joustoluotolta onnistuvat helposti palvelussa. Jos lainoja ja luottoja on useampia, näkyvät ne kaikki helposti erotettavina omina kokonaisuuksinaan palvelussa.

MySaldo toimii kaikilla laitteilla, joten nostoja joustoluotolta pääsee tekemään tarvittaessa myös kännykän välityksellä.

Vippi.fi asiakaspalvelu ja yhteystiedot

Asiakaspalveluun voi ottaa yhteyttä aina, kun joku mietityttää omaa lainaa tai lainahakemusta koskien.

 • Sähköposti: asiakaspalvelu@tactfinance.fi
 • Puhelinnumero: 06000 55000
 • Aukioloajat: ma – pe 7.00 – 19.00, la 10.00 – 18.00

Asiakkaiden kokemuksia Vippi.fi:stä

Trustpilot arvosteluita Vippi.fi:stä

Vippi.fi on luotettava lainantarjoaja, joka on ehtinyt myöntää lainoja suurelle joukolle suomalaisia. 

Vippi saa erityisesti positiivista palautetta nopeasta toiminnasta. Lainaprosessi on täysin automatisoitu, mikä tekee siitä hakijan kannalta erittäin nopean. Vipille ei tarvitse lähettää erillisiä tulotositteita, vaan myös tämä osa hakuprosessista on automatisoitu.

Negatiivista palautetta palvelu on saanut ainoastaan hinnoittelustaan. Sekä kulutusluoton että joustoluoton korko ja kulut koetaan hieman hintavammiksi kuin monien muiden toimijoiden tuotteet.

Kokemuksemme mukaan Vippi.fi tarjoaa kuitenkin luotettavaa ja hyvää palvelua ollen siten hyvä vaihtoehto silloin, kun harkitaan vakuudetonta lainaa tai joustoluottoa.